Kutas Enikő
óvodapedagógus

Már egészen fiatalon tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, csak a korosztályban nem voltam még biztos. Így lettem először cserkész vezető, majd babysitter, végül óvónő az ELTE-n. Pedagógusi diplomám első gyermekünk születésekor vehettem át, azóta bővült a család, és már két kisfiú boldog anyukájaként gyűjtöm a további tapasztalataimat a gyerekek világáról.

Nagyon megörültem, amikor a Boróka ovival egymásra találtunk, hiszen a családias környezetben pedagógusként még én is azt érezhetem, hogy minden tőlem telhetőt meg tudok adni gyerekeinknek: mintha otthon lennének, csak kicsit több testvérrel. Fontosnak tartom a szabad játékot, hogy mindenki a saját tempója szerint haladhasson a fejlődés rögös útján, és hogy addig, amíg anya és apa nincs ott, legyen kihez bújni. A kis létszámú csoportnak hatalmas előnye van a korai években, amiben a Boróka biztos háttér lehet.

Bízom benne, hogy a kicsikkel hamar egymásra hangolódunk, és a közösen eltöltött idő csupa élménnyel fog telni. Mindent szeretek, amit egy ennyi idős gyerkőc: legyen szó éneklésről, bábozásról, motorozásról, bogár megfigyelésről vagy pocsolyában ugrálásról, rám mindenben számíthatnak.